fredag 4 juni 2010

Äntligen hemmakväll!

Fredagkväll och absolut ingenting står på schemat vilket jag tycker är underbart! Vi har nämligen haft grejer "on" nästan varje kväll hela veckan, så känns så himla skönt att bara vara hemma och ligga på soffan :) Har hyrt film och bunkrat upp med både choklad, chips och tror minsann att det även finns lite glass i frysen så det vankas myskväll på hög nivå!

Igår nere på farmen överraskade C's pappa mej med att han satt upp en kristallkrona i hallen, det blev faktiskt mycket snyggare än vad jag trott! Är inte så mycket för den pråliga och kitsiga looken annars men här i hallen gjorde sej kristallkronan (i plast) riktigt bra:

Lampan passar fint med det spröjsade taket

Do it yourself!

Har varit på Place Makers idag och beställt ett flat pack kök, precis som hos IKEA anländer det i delar och man plockar ihop det själv. Billigast möjligt är mottot när det gäller farmhuset! Hämtade även dom sista tapetrullarna så på söndag-tisdag ska jag göra klart hall och kök. På onsdag har jag bokat möte med en matt-supplier som kommer ut och mäter alla rummen vi ska lägga matta i - äntligen händer det lite grejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar