lördag 26 juni 2010

Sista natten hemma

Japp så var det dags att sova sista natten i våran säng (för i år). Imorgon sover vi nämligen i Christchurch då jag flyger ut på måndagmorgon.. Har hunnit med några till hejdå idag, nu är det bara det största och värsta kvar - till min älskling på måndag morgon. Kan nog inte förklara hur det knyter sej i magen på mej av bara tanken men vet ju att vi kommer levande ur det här också, och nästa gång vi ses är vi bara en månad ifrån att starta vår egen lilla familj. DET gör mej varm i hjärtat.

Sov Gott

1 kommentar:

  1. Hej söta, har precis kommit hem från jobbet och är DÖDSTRÖTT!!! Otroligt mycket folk såhär under midsommar, nu ska jag vila lite sen blir det middag på restaurang med familjen H. Lite lagom sådär, medans alla andra i den här stan ska på en stor fest som några bekanta har anordnat. E man gravid så är man, eller hur? :) Min kompis M födde sin lilla son igår på självaste midsommar, hur söt som helst (fick ett mms)! Nu längtar man ännu mer tills ens lilla kille är född.

    Förstår att det känns jobbigt med alla farväl och speciellt till din C, men ni ses om några veckor igen och då är det inte långt kvar tills den stora dagen. Undertiden har du din fina familj och oss vänner här hemma som "tar hand om" dig. Längtar så tills vi ses, förhoppningsvis nu i den kommande veckan.

    Have a safe flight så hörs vi snart, stor kram till dig finaste

    SvaraRadera