lördag 12 juni 2010

Morning!

Vad kul med lite feed-back på frågan om mer gravid-snack eller inte! Verkar som det är populärt så då bloggar jag såklart gärna mer i ämnet :) Som en novis amatör ska tilläggas, är ju helt grön på området!

Vad jag längtar allra mest efter är att få se den lille.. fantiserar om hur han kommer se ut, heta och ha för personlighet. Så svårt att föreställa sej att magen kommer vara borta (nåja..) om 3 månader, och istället ersättas med en livs levande bebis!

För totalt byta ämne så hade jag en hemsk dröm i natt, jag var en mördare! Puttade ner en man från andra våningen i ett hus (oklart vad han hade gjort för att förtjäna den behandlingen), han dog såklart och jag var tvungen att stoppa ner honom i en säck och släpa in och gömma honom i ett skåp. Var helt paranoid över att få bort mina fingeravtryck från brottsplatsen och sprang omkring i panik och gnuggade frenetiskt med en trasa... Och som jag ångrade mej!

Det var helt fruktansvärt och jag blev så glad när jag äntligen vaknade! Undrar om jag sett lite för många filmer på sistone kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar