tisdag 15 juni 2010

Vill man så går det...

att få in 18 kvadratmeter golv i baksätet på en personbil. Plus en stor såg och underlay i backluckan! Trodde väl aldrig att vi skulle få med oss allt hem men det gick prima :) Nu ska det "bara" läggas...



Jag var upp imorse och målade den öppna eldstaden vit. Ska måla en till coat imorrn för ordentlig täckning. C's mamma berättade även att hon har 2 antika fåtöljer som vi kan få - dom behöver slipas ner, målas och få nytt tyg - låter som ett prefekt sista lilla projekt innan jag åker!

Har förresten blivit gravid på riktigt dom senaste dagarna - nu syns det verkligen och magen kan inte längre "gömmas" ens i dom största kläderna. Trots att jag bara gått upp 6 kilo så är det en jäkla skillnad, är plötsligt en liten ansträngning att resa sej från soffan, böja sej ner djupt och lyfta tunga grejer som jag tidigare inte funderade en sekund på innan jag gjorde.

Kollade på en dokumentär igår om morbid obesity, en tjej i min ålder som vägde över 200 kilo! Och jag tycker 6 extrakilon är jobbigt att bära på... fatta att ha 139 extrakilon!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar