tisdag 8 juni 2010

The World's Fastest Indian


Nån som sett filmen om världens snabbaste Indian? Motorcykeln alltså. Burt Monroe som var mannen bakom hojen kom från Invercargill, och filmen med Anthony Hopkins i huvudrollen spelades till stora delar in just i Invercargill, NZ. Då min pappa är och har alltid varit en stor Indianfantast och även bygger Indian efter Indian hemma i garaget var jag bara tvungen att dra med mej C's mamma in till en Hard Ware Store i stan som ställer ut två av Burt Monroes orginalcyklar och även säljer t-shirtar/kepsar och skyltar med Indiantryck.

Plockade ihop en nice liten samling till pappa som jag vet kommer bli mycket uppskattat då liknande grejer är supersvåra att få tag på i Sverige!


Frågade personalen om jag fick ta några bilder och det gick bra:
Burt Monroes orginal hojar!

Syns det hur obekväm jag är eller, försöker instruera C's mamma om hur hon ska hålla kameran samtidigt som jag vill få det överstökat så fort som möjligt haha...
Motorcykeln (under en kåpa) som användes i filmen

1 kommentar:

  1. Jag såg den filmen för några månader sedan, men inte visste jag att den var från NZ... Bra film iallafall! Vad kul att du kunde hitta lite presenter till din pappa också!

    SvaraRadera