tisdag 1 juni 2010

Blodigt värre

Ja nu skulle man ju kunna tro att det var en rysare jag pratade om men det är en helt annan film, nämligen förlossningsfilmen från tidigt 90-tal vi tittade på under vår antenatal class ikväll. Kan ju säga att det var både en och fem personer som satt och vred på sej i stolarna, och jag var nog faktiskt en av dem... Så himla hemsk var det väl inte men jag kände inte direkt för en sliskig kopp te och kladdig kaka som serverades i fikapausen efteråt haha.

Blodiga filmer till trots så gillar jag samkänslan vi får efteråt ha varit på klasserna, det är vi två som ska igenom det här tillsammans! Är verkligen glad att vi bestämde oss för att hoppa på den tidiga kursen här i NZ istället för att jag skulle gå själv i Sverige. Eventuellt kanske jag går några gånger i Sverige också bara för att få den svenska sjukvårdssidan av det hela, men känns så bra att C oxå fått en inblick i det hela!

Att få sin kille läsa gravidböcker och förlossningslitteratur är iallafall något jag finner stört omöjligt, men att få med honom till antenatal classes där han har sällskap av andra grabbar var något enklare. Och förmodligen läser jag och återberättar så det räcker och blir över!



Jag har plöjt igenom ett gäng böcker by now, en del mindre bra och andra bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar