fredag 10 augusti 2012

Akuten och dropp

Kom just hem från akutavdelningen på Medical Centre i stan där jag under en timme legat på en brits o fått dropp i armen efter att jag spytt konstant hela natten och inte kunnat behålla nånting, inte ens vätska. Trodde knappt jag skulle ta mej in först, fick stanna bilen och spy på vägen in till stan.

Nu mår jag dock mycket bättre, 1 liter vätska i kroppen gör verkligen sitt till! Skakar som ett asplöv gör jag dock, misstänker att jag även behöver lite mat.. Som tur är C och L iväg och handlar lite lättsmält fika åt oss, hoppas jag kan få i mej lite!

När läkaren lyssnade på mitt hjärtljud så frågar hon om jag visste att jag har ett litet hjärtmurmur?! Det hade jag ingen aning om, har aldrig nånsin fått det utlåtandet tidigare... Tydligen så kan man antingen ha det från födseln vilket jag tvivlar på att jag haft, eller så kan det bara dyka upp när man är vuxen. Jag hoppas att hon hörde fel, fast hon lyssnade två gånger och sa samma sak båda gångerna :(

Aja det är förhoppningsvis inget allvarligt, hon skulle följa upp det i nästa vecka. Nu tänker jag koncentrera mej på att bli frisk från den här hemska magsjukan!

2 kommentarer:

  1. Oj, stackare :o( Hoppas att du blir frisk snart!!

    Kram kram, J

    SvaraRadera
  2. Men oj, vad hemskt det måste ha varit!! Tur att du mår bra igen! Jag tror, som du säger, att man måste vara riktigt sjuk ibland för att inte ta det friska tillståndet för givet.

    SvaraRadera