fredag 24 augusti 2012

Bloggfrånvaro

Våra dagar har verkligen varit fullspäckade den senaste veckan, och bloggen har således kommit lite i skymundan men nu blir det förhoppningsvis ändring på det! Bloggen är knappast nån börda, utan något jag tycker är roligt att hålla på med men ibland finns inte tiden på samma sätt och då kommer inläggen lite glesare. Hoppas ni står ut med det, jag kommer ju alltid tillbaka efter en tids frånvaro ;)

Imorgon åker våra gäster hem och C:s mamma ringde idag och sa att hon bokat om sin biljett så att vi får en vecka att pusta ut själva istället för bara ett par dagar, det var väldigt gulligt och omtänksamt tycker jag! Inte helt säkert att farfar kommer med än då han fått heltidsjobb uppe i New Plymouth och jobbar 50(!) timmar i veckan just nu. Så farmor stannar i två veckor och har vi tur så kommer farfar ner för sista helgen då L:s kalas äger rum! 

Jag har redan börjat planera lite vad vi ska bjuda på, tänkte använda ett chokladtårterecept och göra minimuffins åt barnen samt små savoury dishes med olika goda fyllningar för både stora och små. Funderar även på att fixa fiskedamm, det är ju typiskt svenskt och inget man annars gör här. Det och en massa ballonger och utspridda leksaker tror jag blir underhållning nog för en liten grupp barn!

Just ja, höll nästan på att glömma att berätta om dagens aktivitet: Vi tog gondolaliften upp till Skyline och tittade på när C:s kusin slängde sej ut från berget med fallskärm (och en guide fasthakad bakom sej). Sen körde vi Luge (lådbilar) så det bara rykte om det. L satt mellan C:s ben och hade kanske den roligaste morgonen i hela sitt liv, oj vad han gillade det! Fartgalen precis som sina föräldrar får man väl konstatera. Kunde inte låta bli att le för mej själv när jag, C och L kom körande ner för banan i full fart och körde förbi allt från unga tonårskillar till tuffa män som trodde att de var snabba. Hehe tji fick dem, vi ägde banan!


Lite bilder såklart:


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar