onsdag 1 augusti 2012

Vilken natt!

Jag som trodde L skulle sova extra gott i sin egna säng men tji fick jag. Innan klockan hade slagit två hade vi hunnit vara upp 5 gånger... Det är ungefär fyra eller fler gånger än han vanligtsvis vaknar. Dessutom är han inne i en mamma-period just nu när det bara är jag som duger, C får knappt komma i närheten av honom - särskilt när det gäller praktiska grejer som klädbyten/bad/nattning etc! Det gör såklart att jag blir extra trött även om jag vet att såna här perioder är övergående.

Efter test av mammas o pappas säng, blöjbyte, pyjamasbyte och två halvfulla mjölkflaskor kom han äntligen till ro i sitt eget rum igen och så sov vi till halv nio. Känner mej seg idag och även fast jag har tusen saker att ta tag i så sitter jag nog här i soffan ett tag till och hoppas att nån slags energivåg ska skölja över mej snart...

C har åkt ner till farmen idag för att catcha up på saker som hänt medan vi varit borta. Rätt skönt att ha en dag på varsitt håll, det har varit två intensiva veckor där vi spenderat all tid tillsammans!


Hej från soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar