tisdag 19 juni 2012

Nattblogg

Ibland när L vaknar till och jag varit upp till honom så har jag svårt att somna om. I natt är en sån natt. Därför gick jag upp och gjorde mej själv en stor kopp kamomillte med mjölk, förhoppningsvis får det mej sömnig igen.

Imorgon kommer L:s farmor hit från North Island (dom bor ju där nu) för att bo hos oss i 10 dagar. Jag och C hoppas på att kunna utnyttja det genom att smita iväg själva ut på middag eller bio några kvällar! Dessutom är det ju öppning för Winterfest denna helg, så det lär vara full fart i stan varje dag den nästkommande veckan. Queenstown är ju en liten stad och ibland kan det bli lite för lugnt, därför är det kul med lite happenings som detta!

Jag är i övrigt SÅ resesugen just nu. Kan knappt bärga mej till den 15:e då vi packar väskorna och åker till Australien!! Ska bli spännande att se vad L tycker om den nära 4 timmar långa flygresan. Det är ju ingenting mot vad den längsta rutten tar till Sverige, 14 timmar i sträck men det lär ge oss en liten aning iallafall om hur det är att ha med L på flygplan numera.

Nä om man skulle ta och testa sängen igen kanske? Night night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar