onsdag 13 juni 2012

Nu händer det grejer!

Åh vilken vändning! Jag åkte hemifrån imorse i tårar (vi hade en mindre rolig morgon utan att gå in på detaljer), men efter några djupa andetag och en envis liten kille som inte ville åka vagn lyckades vi ändå ta oss till Starbucks där S och N väntade. Det visade sej att några timmars prat med en vän var precis vad jag behövde, ibland när man är frustrerad och ledsen är det jäkligt skönt att prata med någon utanför närmsta familjen. Då kan man säga precis vad man tycker och tänker utan att behöva tänka på risken att såra eller trampa någon på tårna, jag är säker på att ni bloggläsare känner igen er?

Hursomhelst, åkte hemåt igen med påtankad energi och en massa positiva idéer för framtiden! När jag kommer hem och sätter mej framför datorn så har jag fått ett mejl från The Interior Design Institute, skolan där jag gjorde en utbildning i inredningsdesign för ett par år sedan. Det visade sej att dom precis släppt en ny online-kurs i Home Staging and Property Styling, exlusivt för studenter som läst module 1 och 2. Jag behövde knappast tänka igenom mitt beslut en extra gång, utan skrev in mej och betalade för kursmaterialet på studs! Gud så roligt, känns som en kurs skräddarsytt för det vi gör; nämligen bygger och säljer hus. Jag har faktiskt letat efter något liknande i både Sverige och här men inte hittat nån som passat i tid, plats och pris. Men så dyker den här kursen upp, alldeles precis rätt i tiden!

När jag ändå var i farten med kreditkortet så bokade jag hotell för 7 nätter på Coco Mooloolaba vid Sunshine Coast. Fördelen att åka lågsäsong är att man kan bo fint för en billigare slant!

Nu känner jag mej mer taggad och positiv än jag gjort på länge! Livet är rätt härligt ändå :)


Bilder från vår morgon:


Min älskling inspekterar Plunkets leksaker



De har en jättestor play area utomhus, där L helst hänger - oavsett väder!


Fina målningar piggar upp en annars grå dag



L framför sitt favorithus där han kan tillbringa evigheter med en hink och spade. 



Och så en bild på dagens mamma, här har vi dock hunnit komma hem 
(Fotar helst inte mej själv "in public")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar