lördag 30 juni 2012

Läkarbesök

L:s hosta har bara blivit värre och värre de senaste två dagarna så idag tog jag med honom till doktorn. Kanske är man lite extra hönsig som förstagångsmamma, jag vet inte men jag tar hellre det säkra före det osäkra när det gäller L! Självklart verkade han oförskämt pigg när vi kom dit och hostan var spårlöst borta till en början. Men sen kom den tur i oturen tillbaka och jag slapp iallafall känna mej som om jag gjort en höna utav en fjäder (eller vad man säger)...

Vi fick vänta i 45 minuter då det var minst sagt överbefolkat inne på den öppna mottagningen, tack vare Winterfest och alla turister som just nu befinner sej i Queenstown. 45 minuter, det känns som en hel evighet med ett trött sjukt barn!! När vi väl fick träffa läkaren så var L SÅ trött och ledsen. Det blev en kamp att försöka hålla i honom så att läkaren kunde lyssna på hans lungor, men hon kunde höra att han lät rosslig plus att han även har lätt feber så vi fick med oss Neurofen hem och ett recept på antibiotika om han inte skulle bli bättre de nästkommande dagarna.

Vi vill såklart undvika antibiotika för L om möjligt så nu satsar vi på hostmedicin, mentol-ångbad under sängen och neruofen samt så mycket sömn och vätska det går och håller tummarna att L (och gärna jag också) blir bättre SNART!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar