tisdag 27 april 2010

I'm so excited!

Fick ett samtal från Otagao Radiology tidigare idag om att min scan är imorgon, inte som jag trodde den 12.e maj!! Åh jag är så himla glad - betyder ju att vi slipper vänta längre, yes! Tydligen hade dom fel adress, därför hade inte appointment-brevet kommit fram.

Är nu 100% säker att vi kommer att få en pojke. Dom senaste veckorna har jag tvivlat mer o mer på min första ingivielse att det är en flicka.. Igår kväll satt jag o gjorde tre olika tester på internet, två av dem var väl mer gamla skrönor men ett var medicinskt bevisat och ALLA 3 sa att det är en pojke! Såklart ska man inte förlita sej helt på sånt men det känns verkligen som det är en liten grabb därinne. Har gått o varit lite besviken (får man säga så?) i 1-2 dagar men börjar komma över det nu haha. Huvudsaken är ju att det är en liten frisk krabat, om det hänger nåt mellan benen eller inte är ju mindre viktigt!

Lite lustigt ändå att jag gått omkring o sagt att jag tror att det är en flicka o ändå har jag inte valt något flickigt, varken när det gäller vagn eller kläder. Allt går i grått,marin och ljusblått!

Imorrn klockan ett får vi se om vi har rätt den här gången..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar