onsdag 28 april 2010

It's a Boy!

Det är en liten grabb, precis som vi anade i slutändan. Liiite besviken måste jag erkänna att jag blev men det gick över rätt snabbt, särskilt då vi fick veta att allt annat såg perfekt ut - det är ju viktigast! Lillgrabben var redan 4 dagar större än beräknat datum den 20:e Sept, fast det betyder inte nödvändigtsvis att han kommer 4 dagar tidigare. Sköterskan sa dock att hade hon aldrig träffat mej innan, inte tagit hänsyn till senaste mens och BARA tittat på siffrorna så hade hon sagt den 16:e September. Så lika bra att vara förberedd på ett tidigare datum.. Eller en extra stor bebe! Morsan o farsan är ju inte direkt små i växten så rätt naturligt om vi får en bebis i modell större/längre än medel.

Var ju tvungen att åka o shoppa några outfits på vägen hem (efter att jag lämnat av C hemma). Ska försöka att inte köpa så mycket mer här i NZ, resväskan lär bli full som det är ändå!

Mina fynd:


Sitter o söker på pojknamn på nätet och har hittills fått ihop en A4 med tänkbara namn.. Som tur är behövs ju bara ett i slutändan, eller ja kanske två då. Ska strax ner o hyra film o käka Indiskt, världens ruskväder ute så perfekt för hot spicy food och en DVD!

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar