onsdag 14 april 2010

Vilken skillnad!

Var ju som sagt upp till huset på eftermiddagen o kollade hur det gick för C med målandet, vilken skillnad det var! Tyvärr så tog färgen slut innan han hann spraya hela huset så jag har fått i uppgift att åka in o köpa mer imorgon bitti. Jag drog även några drag med sandpappret inne i huset för att känna att jag bidragit liite iallafall. Nä imorrn ska bli en bättre dag på jobbfronten lovade jag både mej själv o C!

Just nu håller jag på att laga middag här ute. Fy får alltid sån prestationsångest när jag ska laga mat åt fler än mej o C, jag skulle aldrig kunna bli kock! Får svettpärlor i pannan när jag har fler än tre moment i köket att kontrollera på en gång o lyckas alltid glömma nånting. Konstigt det där, när jag inte har några förväntningar gillar jag att stå i köket o pyssla, laga o baka!

Kanske har det med att göra att man måste ge matlagandet full attention o inte springa som jag; mellan datorn, tvn o tvätten alternativt ta en dusch under tiden. Om jag skulle ta o gå ut i köket till att börja med kanske...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar