måndag 28 maj 2012

2 more sleeps

I det här huset, sen flyttar vi upp till Queenstown på heltid! Jag känner både lättnad, förväntan och en gnutta oro på samma gång. Lättnad över att slippa leva i en resväska, slippa flugorna som ramlar ner från takspringorna och mössen som springer i väggarna om kvällarna. Och de långa körningarna vi gjort varje vecka, tänk vad mycket tid vi spenderat i bilen, något vi nu slipper! Jag känner förväntan över vad som komma ska, känns lite som det här är första steget mot vårt nya liv, framtiden liksom.

Men sen är jag även lite orolig, vi måste hitta ett bra sätt att strukturera upp vardagen nu när C mestadels kommer jobba hemifrån med sina aktier. Det kräver disciplin från oss båda, att han avsätter X antal timmar varje dag då han är på jobbet. Och att jag respekterar detta och inte förväntar mej att han kan ge mej en hjälpande hand med ditten och datten, när han ändå är hemma. Japp en stor förändring i vårt liv som ni hör! Målet är ju självklart även att sälja vårt hus så fort det bara går så att vi kan gå vidare även på husbyggarfronten med nya projekt.

Och så finns ju Sverige med på ett hörn såklart! Var, hur och när vet vi inte säkert än men att det blir av - det är spikat.

Nu ska jag fortsätta med packningen här, idag är det alla våra kläder samt köket som står på listan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar