tisdag 8 maj 2012

Googlar resor..

..och drömmer mej bort till varmare väder gör jag just nu. Sitter nere på farmen i ett mörkt ruggigt hus med dålig internetuppkoppling så det går inge vidare snabbt. Måste förresten börja packa snart, vi ska ju vara ute härifrån i slutet av månaden! Jag kommer inte sakna farmen överdrivet mycket, det vet ni ju fast lite ledsamt för L:s skull känns det faktiskt. Han älskar att hänga med C ute på farmen, titta på kossorna och allra helst - åka på farmhojen med pappa!

Vi får försöka hitta nåt bra alternativ uppe i Queenstown.. L älskar ju sin cykel men att åka motorcykel, det är nog faktiskt snäppet häftigare. Det senare lär ju falla på min lott eftersom jag är den enda med hojkörkort i vår familj! Fast han kan ju få följa med pappa till crossbanan förstås :)

Appropå resor så vågar jag inte riktigt boka nåt än innan jag vet på ett ungefär när min operation blir av, det är ju en bonus om jag befinner mej i rätt land. Och att åka dan efter med ett öppet sår och inkapabel att lyfta en endaste resväska känns inte heller så smart. Får försöka hålla mej en vecka till! I slutet på denna vecka får jag även reda på om jag går vidare från auditionen jag var på, inspelningen sker första veckan i juni så det finns en risk att saker kör ihop sej om jag har otur. Men det ska jag inte ha! Från och med nu har jag nämligen beställt flyt i livet för ett tag ;)

Night Night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar