fredag 28 september 2012

6:45

Vaknade vi imorse och det känns faktiskt som en lång natts sömn då L inte vaknade en enda gång. Jag var iof upp en gång vid fem för att gå på toa och stänga av värmefläkten som hade gjort det olidligt varmt i vår lilla lägenhet. Väckte visst C som sedan inte kunde somna om... Samma sak händer varje gång han blir väckt, förstår inte hur han ska palla när vi snart har en liten bebis igen!

Min kropp är fortfarande programmerad att sova när möjlighet ges, annars skulle jag aldrig orka. Visst ibland, kan det vara svårt att somna om när man vaknat - det håller jag med om men sen tror jag att tanken och förmågan att slappna av spelar en stor roll. Jag brukade bli tvärarg när jag blev väckt innan vi hade L, så pass att jag blev klarvaken och omöjligt kunde somna om igen. Men nu, ge mej en säng och en stund utan någon som hoppar på mej, kör bilar i ansiktet eller ropar mamma, mamma, mamma och jag somnar garanterat!

Nu ska jag äta lite frukost och sen snöra på mej gympadojjorna och sticka ner till havet för en promenad. Hoppas bara att det är uppehåll, vädret ser nämligen inge vidare ut för den här dagen. Det ska regna större delen tydligen. Men lite regn ska inte få stoppa mej, har längtat efter min promenad sen igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar