söndag 2 september 2012

Omständigaste människan?

Alltså jag kan verkligen vara den mest omständigaste människan ibland... Blir så trött på mej själv! Jag har just spenderat hela jäkla eftermiddagen med att försöka få nån rätsida på L:s rum och hans spjälsängar(!).

Fick för mej att den vi hade nere i garaget från när vi hade ett hus på farmen var mycket större och stadigare än den han har i sitt rum nu men det var visst fel. Stadigare och tyngre visst, men inte ett dugg större! Plus att spjälsängen som just nu ligger i bitar över hela golvet har en tillhörande låg kortsida som man kan sätta dit då det är dags (nu) att ta bort den stora sidan. Att den hörde till den gamla sängen upptäckte jag när jag redan skruvat ihop den andra sängen........ aaargh. Så frustrerande! Varför bytte jag inte bara ut madrassen till den bättre och satte upp den lilla kortsidan? Tänk vad mycket lättare det varit.

C har som tur är lovat att hjälpa mej att skruva ihop den gamla sängen igen. Jag är nämligen helt slut!

Mitt verk:


L:s förra säng i bitar - helt i onödan...



Den lilla kortsidan som förhoppningsvis kommer förhindra att L 
ramlar ner på golvet i sömnen!



Den stadigare och vad jag trodde mycket större spjälsängen... not.



L hade iaf roligt under tiden!


4 kommentarer:

  1. Haha, jag är precis likadan, hopplöst omständlig :) Fast tanken är alltid god!
    Jag lovar att du kommer att skratta åt det här i efterhand. Visst vore det väl ganska trist om man alltid var sådär himla logisk och praktisk som alla andra alltid verkar vara....
    Kram kram! /J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh skönt att jag inte är ensam! Att vara omständig, envis och perfektionist kan vara förbaskat jobbigt ibland haha. Men som du säger, i efterhand kan man skratta åt sej själv - faktiskt gjorde jag det redan igår (emellan svordomarna) :)

      Radera
  2. Ville bara säga att bilderna på Nya Zeeland är helt fantastiska!!
    Lycka till med sängen ;)

    SvaraRadera
  3. Tack! I dubbel bemärkelse :)

    SvaraRadera