fredag 21 september 2012

Det rullar på

Oj de senaste dagarna har verkligen gått i ett, och när jag väl haft en minut över har jag inte kommit mej för att blogga! Ibland undrar jag hur storbloggarna gör som regelbundet producerar 3 eller fler inlägg per dag med en redan hektisk vardag? Planering antar jag, och förmodligen att många av de faktiskt drar in en slant på sitt bloggande också. Säkert inget de gärna går utan!

Mitt liv då, jo det rullar på med bröllopsfix, graviditet, vardag och nu senast planering inför jul och nyår. Vi flyger upp till C:s familj i New Plymouth den 24:e och stannar till den 29:e. Blir 1-2 nätter i Auckland också innan vi flyger hem för att hinna med att träffa C:s farmor och vänner i The Mount.

Sen bokade vi precis två nätter i Lake Tekapo över nyår då vi firar ett år som förlovade! De dagarna ser jag fram emot mest av allt, älskar verkligen att vara vid Lake Tekapo och extra härligt är det på sommaren då det förutom de vackra landskapen även är varmt och skönt!

Nu måste jag rusa, det är dags för två-årskontroll för L nere på Plunket!


Några foton jag tog igår efter att hela familjen varit iväg till Cromwell igen och kört cross! Ja, jag med :) L och jag körde omkring på 250:n på den lilla crossbanan. Vi kom aldrig upp i högre växel än tvåan, så du kan vara lugn mamma ;)


Så här glad var jag efter en tur på hojen!



L spanar efter helikoptrar



C multitaskar, käkar chips OCH kollar in helikoptrar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar