fredag 12 oktober 2012

Bröllopsnervositet

Sitter här med en kopp kaffe och smider planer för dagen. C har åkt ner till farmen och lär blir borta större delen av dagen så det är bara jag och L. I vanlig ordning saknar jag att kunna smsa vänner för att se vad dom har för sej... Vet inte varför, men att ringa känns ibland för påträngande och att emaila tar för lång tid, risken är att dom inte ens ser det förräns dagen är slut.

Hursomhelst hoppas på att kunna hämta upp bröllopsinbjudningarna idag! Sen kommer jag garanterat ha att göra :) Kollade på 4 weddings Australia igår kväll, jag blir faktiskt lite kallsvettig när jag tänker på vår dag... Känns nervöst redan nu! Mitt största oro är att saker inte ska flyta på och värst av allt - att festen blir tråkig/stel och att folk droppar av alldeles för tidigt och så sitter vi där ensamma kvart över tio på kvällen hahaha.

Fast det är nog inte särskilt troligt... Visst, vi själva och flera av gästerna är småbarnsföräldrar och vi har skrivit på inbjudan att barn är varmt välkomna - men jag tror att det kommer bli en bra mix av människor. Och viktigast av allt, jag vill att det ska vara en avslappnad stämning! Inte nån stel och formell uppvisning, utan en varm dag fylld med glädje och skratt och säkert lite grejer som inte blir som vi tänkt, men i slutändan bra ändå!



Har brudparet en underbar dag så smittar det ofta av sej, eller hur? 



Jag vill precis som detta par ha roligt på min bröllopsdag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar