måndag 29 oktober 2012

En glad nyhet!

Vi ska få en liten tjej den här gången!!! Jag är helt överlycklig och det är C också även om han på manligt vis döljer det lite bättre ;) Visst, det enda som egentligen betyder något vid ett ultraljud är ju att allt ser ut som det ska och att man får ett friskt barn - ingenting är såklart viktigare än det. Men jag tycker ändå att det ska bli fantastiskt kul att få en flicka och att ha en av varje!

Jag är lite rörig i skallen just nu känner jag, så mycket känslor och tankar som snurrar runt! Men mest av allt är jag lycklig.. Och en aning matt!

Bjuder på några bilder från min och L:s trekkingtur i förmiddags. Herregud, jag valde verkligen den sämsta walkway:en i hela Queenstown tror jag. Det var på tok för brant, stenigt och lerigt för att skjuta en trehjuling framför sej kan jag meddela. Vi såg ut som lergubbar båda två när vi kom tillbaka till bilen. Svettiga sådana.. eller iaf jag som helt klart fick jobba hårdast i monsterbacken upp till parkeringen! Första halvan av promenaden var dock helt okej, bortsett från den branta backen i början då...

Mina bilder ser dock väldigt idylliska ut märker jag nu när jag tittar på dem. Men verkligheten var alltså stundtals en helt annan haha.



Här börjar den enormt branta backen med lösa stenar som jag var lite halvskraj att gå nerför med L, men vi klarade oss helskinnade som tur var!



På vägen tillbaka stannade vi till här och torkade tårar (L:s) och lera (lika mycket på mej som L)



En stunds vila i solen gjorde oss båda på bättre humör!



Och att kasta stora stenbumlingar i vattnet slår det mesta!



Sen var vi laddade att ta oss an den branta uppförsbacken till bilen!



Bilden gör verkligen inte backen nån rättvisa alls... den var braaaant, jag lovar!

10 kommentarer:

  1. Åh grattis till er lilla tjej! Jag fick tre pojkar först och sen min flicka, det är så härligt att ha båda sorter. Nu ska jag smöra lite också men dina foton är helt fantastiskt fina och du är galet snygg jämt! Kram från mig som läser din blogg varje dag, jag är uppriktigt glad för din skull nu när jag följt dig ett tag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh tack snälla! Och kan tänka mej att det var kul med en flicka efter tre (alldeles underbara) pojkar. Wow, fyra barn - du måste vara världens mammaproffs, nu vet jag vem jag kan fråga om jag behöver råd! Du får jättegärna lämna en liten signatur eller smeknamn så jag vet vem du är till nästa gång :) Kram!

      Radera
  2. Vackra bilder! Och vad mysigt att veta vad som döljer sig där inne :).

    SvaraRadera
  3. Å vad roligt med en liten tjej! Stort grattis från mig. Kram! /C

    SvaraRadera
  4. Åh GRATTIS Emma! Varm kram till dig och magen och familjen

    SvaraRadera
  5. Jag säger ett jättegrattis till eran lilla dotter,som ligger tryggt där inne o väntar på att få se dagsljus o sina underbara föräldrar... o hon litar på att lilla mamma tar hand om sig o unnar sig lite egen vila,o lilla pappa tar över rodret emellanåt .Far o son kommer att behöva asssistera, när det dags.. Teamwork o det kommer ni att greja, så spännande för er alla tre att följa en ny liten familjemedlem.. så glad för eran del, o så underbart att veta att jag får dela närheten o glädjen när det dags... kramar stora till er alla tre..

    SvaraRadera
  6. Va roligt!! Grattis till er =)

    SvaraRadera
  7. Massa grattiskramar till er!!! Vilken glad och härlig nyhet! Kram Em

    SvaraRadera
  8. Tack alla för era gulliga hälsningar!

    SvaraRadera
  9. Vad roligt, mysigt med en lillasyster! (fast en lillebror är nog lika mysigt det med säger jag som fått uppleva det ;) )

    SvaraRadera