måndag 8 oktober 2012

Lugn och ro på morgonen?

Nja skulle inte tro det. Sitter i ett enda surr av motocross på C:s dator, L:s spel på iPaden och så TV:n på det! Haha, ingen lugn och ro här inte. I vanliga fall går jag och stänger in mej i sovrummet men idag sitter jag kvar. Nu satte C precis på sej hörlurarna och L slutade spela - ljuvligt! Jag har svårt när det kommer ljud från alla olika håll, särskilt om jag är trött. Nån som känner igen sej?

Om dryga 2 timmar har jag mitt första besök hos min barnmorska. En gammal tant som jag hade även med L, fick aldrig nån vidare personkemi med henne - hon ville mest prata om får(?!) med C när hon hörde att vi hade en mjölkfarm. Idag lämnar jag C hemma med L så kanske blir det annorlunda då.. Hade bett om nån annan om det vore så att jag skulle föda här i NZ men nu bryr jag mej inte så jättemycket. Det blir ju förmodligen bara 3-4 gånger jag ska träffa henne.

Till nåt helt annat, min mobil har slutat fungera som den ska (igen, suck!) och nu har jag faktiskt äntligen lagt en beställning på en iPhone som kommer i nästa månad! Min allra första, känns som jag är sist med att skaffa en... Spännande att se om jag blir lika fast som alla andra verkar vara!





En svart iPhone5 har jag beställt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar