måndag 15 oktober 2012

Ny vecka

Tiden går verkligen undan just nu, det är verkligen precis som dom säger att den andra graviditeten går så mycket fortare! På onsdag går jag in i vecka 18, två veckor från halvvägs :)

Vi har äntligen fått tid för nästa ultraljud, den 29:e oktober. Vi kommer att ta reda på bebisens kön även denna gång och jag är så nyfiken att jag håller på att spricka! Jag vet inte hur många gånger jag fått höra att det helt klart är en liten tjej den här gången, från både vänner och familj. Även min barnmorska hintade att det ju kan vara ett annat kön denna gång då jag sa att jag mått mer illa än under min första graviditet.

Fast själv är jag tveksam, bebisen går redan under smeknamnet "lillebror" här hemma. Vi tror att det blir en liten kille den här gången också. Fast det står helt stilla i huvudet när det gäller pojknamn. Ett självklart flicknamn har jag dock! Det som är svårt med namn är att jag vill att dom ska uttalas på samma sätt på både engelska och svenska, det är riktigt knepigt faktiskt. Men som sagt, innan jag börjar leta namn "på riktigt" vill jag veta om det är en pojke (som vi tror) eller en flicka (som alla andra tycks vara säkra på). Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar