fredag 23 november 2012

Choklad till mellanmål

Alltså jag undrar jag om det är nu som mina riktiga gravidcrejvings börjar visa sej, eller så är det bara så att jag inte ska ha en hel kladdkaka stå i kylen... Eller hel och hel förresten, det är bara en sorglig bränd kant kvar efter mitt "mellanmål". Nu mår jag lite småilla faktiskt, jag klämde i mej en massa grädde också. 

Jag började med vad som får ses som en normal portion kladdkaka, snyggt upplagd på fat med tinade hallon och en klick grädde. Sen tappade jag helt värdigheten och åt säkert två portioner till ståendes i köket doppandes kladdkaksbitar rätt ner i bunken med grädde! Gott för stunden men nu känner jag att det kanske inte var det bästa mellanmålet jag kunnat äta.... 

Men men, får hoppas att det stillade mitt chokladbegär för en vecka ;) Och det blir knappast nåt fredagsgodis för mej ikväll!



Mätt? Ja. Belåten? Njaaaa

2 kommentarer:

  1. Vännen, gud så skönt att det inte bara är jag som får sånna där konstiga infall och äter alldeles för mycket av godsaker till och från. Det konstiga är att det inte är smågodis eller vanlig chokladkaka som lockar, utan just hembakade sötsaker. Usch, så här var det inte förra graviditeten när jag inte kände för något sött alls. Måste ju vara så att det är annorlunda att vänta en liten tjej. :-)
    Tur att man har karaktären att inte alltid ha hembakat i skåpen för då skulle jag rulla fram i slutet av den här graviditeten.
    Bakade lussebullar igår och kan säga att det slank ner en 3-4 st, känner mig lite uppblåst såhär dagen efter.

    Ha en mysig helg nu.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är jag inte ensam alltså! Är helt klart mera sötsugen den här graviditeten, även om jag inte ska sticka under stol med att jag alltid varit svag för sötsaker men nu är det banne mej extremt! Jag föredrar också hembakt före lösgodis, konstiga artificiella grejer får mej att må illa! Man får väl säga att det är okej att falla för frestelsen ibland men generellt gäller nog att undvika att ha hembakt hemma helt enkelt :) Puss o Kram!

      Radera