torsdag 1 november 2012

Snabb nattning tack

Tänk om det funkade att beställa! Isåfall vill jag ha en sådan ikväll. Känner nämligen för att sjunka ner i soffan framför en bra film med min älskling och en skål med glass till det :) Får se hur det blir med den saken... Det är alltid extra svårt att få L att somna kvällen efter att han fått komma upp till oss. Då ska det såklart testas igen!

Annars har det inte hänt så värst mycket spännande idag, C tog med L på Mini Muscles imorse medan jag lät musklerna jobba på gymmet intill hehe. Sen det vanliga, betala räkningar, leka med L, handla mat, städa lite, laga mat, plocka undan, slänga i en tvätt till... Ja typ så. En helt vanlig dag alltså :)

Lyxade dock till med en lunch ute, vi satt under ett parasoll på Novotels uteservering och pratade om framtiden som fyra familjemedlemmar. Tills L ledsnade och började kasta gafflar och strips omkring sej, då var det dags att gå!

Två snabba bilder utanför Novotel


Regnet smattrade mot parasollet när vi åt lunch men lagom tills vi skulle gå till bilen blev det uppehåll!



En dagens; väskan bakåfram, tröjärmen tillkorvad och med hår i ansiktet. Men inte mycket att göra åt, med världens otåligaste och ovilligaste fotograf får detta duga :)


1 kommentar:

  1. Men åh gud så underbart det ser ut med vattnet och det gröna gräset! Här är det en halvmeter snö, vackert det också men älskar sommaren än mer....

    SvaraRadera