måndag 26 november 2012

Vågar knappt andas...

OMG! Klockan är kvart över åtta och L sover, trots 45 minuters tupplur idag vid lunch. Efter de senaste kvällarna när han varit uppe till 22-22.30 så behövde jag verkligen en kväll som denna - gud så underbart! Vet inte om det har att göra med att det bara är jag som är hemma, jag tror ibland att L kan bli lite avis på att jag och C sitter uppe och har det mysigt när han måste sova. Men ikväll så var det bara tråkiga morsan hemma och vardagsrummet var helt nedsläckt, ingen TV och inget dagsljus. Det fick nog L att tro att det var senare än det faktiskt är. O just ja, jag köpte en ny nappflaska idag med långsammare "flow" på nappen så nu tog det dubbelt så länge för honom att dricka upp vällingen - det kan ju också varit en orsak :) Okej, slut på trist sovsnack.

Nu kom min "stora älskling" hem från en heldag (13 timmar) på farmen och med sej hade han en handplockad stor gul ros till mej! Jag blev alldeles paff men väldigt glad, inte varje dag jag får blommor! Nu ska vi kolla på film här och njuta av lite vuxentid för en gångs skull :)


Bjuder på lite härliga bilder från min och L:s promenad i eftermiddags:












Även om jag saknar Sverige enormt vissa dagar så uppskattar jag även vad jag får uppleva här.... 
Jag tänker ofta på hur lyckligt lottad L är som får ta del av två länder! Och just nu visar sej verkligen Nya Zeeland från sin bästa sida :)

2 kommentarer:

  1. Gud så vackert! Där skulle jag gärna vilja vara nu. November här i norra Europa är ju så grått, blött och deppigt. Jag längtar redan till våren...

    SvaraRadera
  2. Som vanligt, helt underbara bilder!

    SvaraRadera