onsdag 28 november 2012

Halsbränna och ryggont

Idag går jag in i vecka 24, det firar vi med halsbränna och rejält ryggont! Eller rejält vågar jag inte skriva förresten, för jag lär få bra mycket värre känningar än så här om nån månad eller två. Har flängt runt som en galning här hela eftermiddagen sen jag kom hem, så får nästan skylla mej själv antar jag. Jag får sådana där ryck ibland när huset ser ut som ett bombnedslag och jag vill röja och städa undan precis allt! Nöjde mej inte med lite undanplock alltså utan jag dammsög varenda rum, skurade golven, tvättade alla sofföverdrag plus tre maskiner till som jag sen torkade och vek. Och så en promenad med L och fixa middag efter det... Ja ni hör ju. Dumt var väl ordet. Men nu slipper jag iaf göra något av nämnda imorgon! :)

Gissa vad som kom med posten idag förresten? Min iPhone5! Äntligen efter en dryga två månaders väntetid... Höll på att börja gråta när jag upptäckte att mitt sim-kort inte passar utan jag måste beställa ett nytt för att kunna använda telefonen. Skulle ta ett par dagar lovade killen på telebutiken... det tror jag på när jag har kortet i handen. 

Men halsbränna, ont i ryggen och simkort som inte passar är ändå småsaker. Jag väljer att hålla fast vid mitt glädjerus från tidigare idag:



Så här såg gymmet ut där vi tränade, det har inte öppnat officiellt än och luktade fortfarande ny målarfärg!




Den stora gymdelen. Speglar skulle upp samma dag!



Pulse Fitness heter gymmet, alla redskap inkl den stora skylten vid ingången är köpta från Pulse Fitness(!) i Queenstown som gick i konkurs för cirka ett år sen.


Nu ska jag ta min ömmande rygg och en bebis som sparkar för fullt i magen och gå och lägga mej. Förhoppningsvis hittar jag en någorlunda bekväm liggställning! 

Night Night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar