torsdag 15 november 2012

En annan dag

Idag har varit en sån himla mycket bättre dag än igår! Allt har dock gått i ett och det är först nu vid fyra som jag haft möjlighet att sätta mej ner i soffan en stund. C ringde precis och berättade att han är mindre än 20 minuter från att komma hem :) Ovanligt att han är så pass tidig från farmen, han åkte visserligen vid åtta imorse men det är sammanlagt 30 mil att köra dit och hem så för att C ska få nånting gjort brukar det dröja tills sen kväll innan han är hemma. Nu kom han hem! 

/ / 

Så, jag tog ett litet brejk och sprang ner och sa hej och lämnade L med C. Nu är dom ute nedanför huset och spelar fotboll! Skönt att få några minuter för mej själv, allt har som sagt gått i ett idag. Pratade med mamma i morse på Skype nära en timme innan det var dags att åka till Mini Muscle med L. Sen åt vi en snabb lunch på Thaitanium innan vi körde hem och jag storstädade huset i 190 för en visning. Jag plockade undan och L rev fram... Herregud, jag var alldeles svettig när vi äntligen körde ner för garageuppfarten samtidigt som mäklaren och hans klient dök upp. Hoppas verkligen vi får en köpare innan vi flyger till Sverige!

Sen hängde jag och L i stan ett tag, jag tog med L:s cykel och så gick vi till Starbucks där jag fick min ljuvliga Caramel Macchiato fix medan L nöjde sej med en flaska vatten (bra val!) innan vi fortsatte ner till lekparken. Det var nästan lite jobbigt varmt i den gassande solen, vågar jag skriva det? ;) Slapp några tårar alls när det var dags att röra oss tillbaka till bilen, så skönt - allt har verkligen flytit på idag. 

Nu funderar jag på om jag ska ta tillfället i akt och åka iväg till gymmet men klockan är tio i fem så det lär vara fullsmockat med folk... Kanske blir det ett pass här hemma istället. Eller så åker jag iväg? Åh jag kan inte bestämma mej! Byter om först och ser hur jag känner :)


Vår dag i bilder:


Lunch på Thaitanium med min stora kille, knappast nån liten bebis längre!



Sen lite häng nere på lekparken vid sjön



Inga som badade idag, men en hel del soldyrkare längre bort på stranden... Själv gjorde jag mitt bästa för att hålla mej undan den starka solen - den bokstavligen steker dej!



Hittade lite skön skugga uppe i Queenstown Gardens där L lekte en stund med sin motorcross som jag alltid har i handväskan



Ett foto på oss två tillsammans lyckades jag få också! Båda i randiga tröjor dagen till ära :)

2 kommentarer:

  1. Whoa, vilken enormt söt keps L har!! Är den ny (dvs. går den att få tag på), eller är den gammal?
    /J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Köpte den uppe vid Skyline Gondola i här i Queenstown i deras lilla souvenirbutik i Mars tror jag det var. Eller rättare sagt, L:s morfar köpte den till honom när vi upptäckte att vi glömt keps hemma! Så den borde finnas kvar, däremot vågar jag inte svara på om någon av de större kedjorna säljer den...

      Radera